Preelaborar, elaborar i presentar elaboracions senzilles de pastisseria i assistir, seguint instruccions en la preparació d'altres de més complexes, realitzant operacions bàsiques d'aprovisionament intern i aplicant-hi tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d'aliments.
Àmbit professional:
Desenvolupa la seva activitat professional, com a ajudant, tant en grans com en mitjanes i petites organitzacions, tant públiques com privades, dedicades a la producció i servei de productes de pastisseria. En petits establiments de pastisseria pot desenvolupar la seva activitat amb certa autonomia.
Sectors productius:
Se situa, principalment, en sectors i subsectors productius i de prestació de serveis, com l'hoteleria i la restauració, en els quals es desenvolupen processos de preelaboració, elaboració i conservació de productes de pastisseria. Botigues especialitzades en les quals es comercialitzin productes de pastisseria.
Sobre el curs
Acció formativa
Curs d'Operacions bàsiques de pastisseria
Modalitat
Presencial
Família professional
Alimentació
Data Inici del curs:
27/05/2024
Data Final del curs:
30/09/2024
Temari
MF1333_1: Aprovisionament intern i conservació en pastisseria
Aplicació de normes i condicions higienicosanitàries en restauració
Aprovisionament intern en pastisseria
Conservació en pastisseria
MF1334_1: Preelaboració, elaboració i presentació en pastisseria
Aplicació de normes i condicions higienicosanitàries en restauració
Preelaboració de productes bàsics de pastisseria
Elaboracions bàsiques de productes de pastisseria
Presentació i decoració de productes de rebosteria i pastisseria
MP0167: Mòdul de pràctiques professionals no laborals d'operacions bàsiques de pastisseria
Per exercir les activitats relacionades amb l'àrea de restauració és necessari tenir una certificació o documentació que acrediti la formació sobre manipulació d'aliments.