Introducció

Objectius:

Identificar les fonts de contaminació dels aliments i aplicar la normativa vigent en seguretat i higiene alimentària durant la preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasament, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament i servei dels aliments

Sobre el curs

  • Acció formativa
    Formació bàsica de Manipulació d’Aliments
  • Modalitat
    Presencial
  • Família professional
    Serveis socioculturals i a la comunitat
  • Data Inici del curs:
    08/07/2024
  • Data Final del curs:
    08/07/2024

Temari

  • Classificació dels aliments
  • Identificació les fonts de contaminació dels aliments
  • Reconeixement dels factors de creixement dels microorganismes en aliments
  • Distinció dels mètodes conservació dels aliments
  • Adopció de mesures de neteja i higiene en la manipulació d’aliments
  • Reconeixement de la normativa aplicable a la manipulació dels aliments

Horari

  • Dilluns de 9h a 14h

Centre

Nou Cae
C/ Sant Joan Baptista de la Salle, 4-6, 1r pis.
93 872 57 89
[email protected] Manresa

Veure web

Requisits

  • No es requereixen acreditacions/titulacions. No obstant això, s’han de posseir les habilitats de comunicació lingüística suficients que permetin cursar amb aprofitament la formació
  • Preu: 20€
  • Adreçat a: Treballadors/es ocupats/des i/o en situació d’atur

Continuïtat

Reconeixement: Diploma expedit pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya