Identificar les fonts de contaminació dels aliments i aplicar la normativa vigent en seguretat i higiene alimentària durant la preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasament, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament i servei dels aliments
Sobre el curs
Acció formativa
Formació bàsica de Manipulació d’Aliments
Modalitat
Presencial
Família professional
Serveis socioculturals i a la comunitat
Data Inici del curs:
08/07/2024
Data Final del curs:
08/07/2024
Temari
Classificació dels aliments
Identificació les fonts de contaminació dels aliments
Reconeixement dels factors de creixement dels microorganismes en aliments
Distinció dels mètodes conservació dels aliments
Adopció de mesures de neteja i higiene en la manipulació d’aliments
Reconeixement de la normativa aplicable a la manipulació dels aliments
No es requereixen acreditacions/titulacions. No obstant això, s’han de posseir les habilitats de comunicació lingüística suficients que permetin cursar amb aprofitament la formació
Preu: 20€
Adreçat a: Treballadors/es ocupats/des i/o en situació d’atur
Continuïtat
Reconeixement: Diploma expedit pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya