Realitzar, organitzar i conduir les operacions necessàries per a fabricar productes de pastisseria i confiteria, controlant el proveïment i l’emmagatzematge de les matèries primeres i dels productes acabats, elaborant masses, pastes i productes bàsics de pastisseria-rebosteria, així com de confiteria, xocolateria, elaboració de galetes i altres, tot amb l’acabat, la decoració, l’envasatge i la presentació adequats i amb la qualitat i higiene requerits.
Unitat de competència 1 Aplicar la normativa de seguretat, higiene i protecció del medi ambient en la indústria alimentària Seguretat i higiene en pastisseria i confiteria (60 h.)
Unitat de competència 2 Controlar l'aprovisionament, l'emmagatzemament i l'expedició de les matèries primeres i auxiliars i dels productes acabats i preparar els equips i l'utillatge a utilitzar en els processos d'elaboració Emmagatzematge i operacions auxiliars en pastisseria i confiteria (60 h.)
Unitat de competència 3 Mòdul de pràctiques professionals no laborals de 'Pastisseria i confiteria' (80 h.)
Unitat de competència 4 Realitzar i/o controlar les operacions d'elaboració de masses, pastes i productes bàsics de múltiples aplicacions per a pastisseria-rebosteria Elaboracions bàsiques per a pastisseria-rebosteria (120 h.) Elaboracions complementàries en pastisseria i rebosteria (40 h.) Elaboració de masses i pastes de pastisseria- rebosteria (80 h.)
Unitat de competència 5 Realitzar i/o controlar les operacions d'elaboració de productes de confiteria, xocolateria, galeteria i altres elaboracions Productes de confiteria i altres especialitats (120 h.) Elaboració de galetes, gelats artesans i especialitats diverses (60 h.) Elaboració de xocolata i derivats, torrons, massapans i llaminadures (60 h.)
Unitat de competència 6 Realitzar l'acabat i la decoració dels productes de pastisseria i confiteria
Unitat de competència 7 Realitzar l'envasament i presentació dels productes de pastisseria i confiteria Envasament i presentació de productes de pastisseria i confiteria (50 h.)