Notícies

07 de febrer de 2022

AQUAeSTEAM presenta un nou repte i noves activitats

Demà, 8 de febrer, a les 18 hores es farà una presentació telemàtica dirigida als centres educatius, cal insciure's per rebre l'enllaç

En aquesta trobada es farà la presentació en exclusiva del Repte: L'aigua puja muntanyes? Amb la presentació en exclusiva d’un vídeo amb un convidat ben especial, en Peyu, que té un problema, i l'hauran d'ajudar a resoldre'l.

També veurem un altre vídeo on la meteoròloga Gemma Puig valora el projecte AQUAeSTEAM i demana ajuda al professorat i sobretot als joves.

Per últim, avançaran les propostes de cursos de formació per al professorat, activitats del Temps d’aigua d'enguany i nous recursos.

El projecte està impulsat i liderat per la UPC de Manresa, amb el suport econòmic de Fundación Española para la Ciencia y Tecnología. Des de la Catalunya Central es fa extensiu arreu del territori conjuntament amb l’Ajuntament de Manresa, la Fundació Aigües de Manresa-Junta de la Sequia, el Museu de Geologia Valentí Masachs i el Museu de la Tècnica de Manresa. Es comprometen també al projecte com a biblioteques impulsores la Biblioteca Ateneu Les Bases i la Biblioteca del Campus Universitari de Manresa (BCUM).

A més, es compta amb la col•laboració del Museu de Matemàtiques de Catalunya, el Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central i diverses empreses, com Aigües de Manresa. També donen suport per al contacte amb els centres escolars el Centre de recursos pedagògics del Bages i el Consell comarcal del Bages. Des d’AQUAeSTEAM volem agraïr a tots els col•laboradors I participants l’ajuda i treball dedicat a fer possible aquest projecte.

Podeu trobar informació sobre el projecte AQUAeSTEAM a https://aquaesteam.upc.edu/


Altres notícies

Veure-ls totes