• Inici
  • Notícies
  • El Consell Comarcal impulsa la Taula de Formació del Bages per millorar l’ocupabilitat i la competitivitat

Notícies

04 de juliol de 2018

El Consell Comarcal impulsa la Taula de Formació del Bages per millorar l’ocupabilitat i la competitivitat

El nou organisme estarà format pels agents econòmics, polítics i socials de la comarca i vetllarà per adequar l’oferta formativa amb les necessitats de les empreses.

A la Taula de Formació del Bages hi seran representats tots els agents econòmics, polítics i socials de la comarca relacionats amb la formació ocupacional. A més del Consell Comarcal, hi haurà representants del departament de Treball i del departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, de l’Ajuntament de Manresa, de les agrupacions empresarials i sindicals i de les institucions, entitats i centres de la comarca que estiguin vinculades a la formació professional.
En aquesta reunió constitutiva s’ha presentat la proposta d’estatuts de l’organisme, que contemplen les següents funcions:

    - Proposar estudis, projectes i programes, d’interès comarcal, relacionats amb la formació professionalitzadora.
    - Esdevenir un espai comarcal de diàleg, de debat, d’informació, d’estudi i d’opinió sobre temes d’interès per les entitats relacionades amb la formació reglada, ocupacional i continuada.
    - Ser un òrgan de consulta en la presa de decisions sobre temes que tinguin incidència i interès en les polítiques comarcals adreçades a la formació dels treballadors/res i persones en situació d’atur.
    - Presentar informes, iniciatives i propostes als organismes competents.
    - Fomentar la participació i la concertació dels agents i entitats implicats.

Fins a finals de setembre les entitats que estiguin interessades podran aportar esmenes dels estatuts i també aportar propostes d’actuacions pel pla de treball.

Altres notícies

Veure-ls totes