• Inici
  • Notícies
  • El Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i el SOC desenvolupen la Plataforma "FORMA’T PER FORMAR" dirigida als agents claus de la FPO.

Notícies

El Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i el SOC desenvolupen la Plataforma "FORMA’T PER FORMAR" dirigida als agents claus de la FPO.

FORMA’T AL TEU RITME I DE MANERA AUTÒNOMA. FORMA’T PER FORMAR

Des del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), amb la voluntat d’assegurar la qualitat del sistema de formació professional per a l’ocupació i amb la ferma creença de que millorar sempre és possible, hem desenvolupat la plataforma de formació en línia, Forma’t per formar, adreçada als agents claus de la formació professional per a l’ocupació: Persones formadores, tutors i tutores de pràctiques.

Forma’t per Formar, neix dels resultats de l’estudi dels perfils competencials desitjables dels rols de formador, tutor i tutor d’empresa i d’un grup de cocreació en el qual van participar un ampli ventall de professionals del Sistema de Formació Professional per a l’Ocupació, i la col·laboració d’Eurecat, on es van detectar la necessitat de de formació de les persones formadores i tutores.

Format per Formar neix amb l’objectiu de cobrir el buit que existeix per tal que els agents clau de la Formació Professional per a l’Ocupació pugueu completar de manera autònoma fins a 17 cursos, d’entre els que us proposem, al vostre ritme, sense la pressió de terminis i horaris, per què som conscients que la gran majoria compagineu la vostra activitat professional amb la impartició. Aquest recull formatiu no pretén substituir al certificat de professional de docència de formació per a l’ocupació, sinó que és formació complementària per donar resposta a les circumstàncies actuals. Es basen en un procés d'aprenentatge individual durant el qual s'assoleixen uns coneixements de manera autònoma, sense l'ajuda d'un professor o tutor. També s’han habilitat recursos complementaris no curriculars (quaderns d’aprenentatge, vídeos, lectures....) que faciliten la reflexió, l’anàlisi i el coneixement.

Us donem la benvinguda a Forma’t per Formar i desitgem que us sigui d’utilitat.

Altres notícies

Veure-ls totes