• Inici
  • Notícies
  • Els estudis universitaris del Bages apugen la nota de tall aquest 2022, amb Medicina al capdavant

Notícies

14 de juliol de 2022

Els estudis universitaris del Bages apugen la nota de tall aquest 2022, amb Medicina al capdavant

Per quart any consecutiu, i des de la seva creació, el grau en Medicina de la UVic-UCC és, amb un 12,508, la carrera amb una nota de tall més alta per accedir aquest 2022 als estudis impartits a Manresa, segons la informació facilitada pel Departament de Recerca i Universitats aquest dimecres. Es tracta d'una carrera que els dos primers cursos de Medicina s´imparteixen a les instal·lacions universitàries de Can Baumann, a Vic. Des de primer, però, els estudiants també fan classe al centre d´innovació en simulació de la Fundació Universitària del Bages (FUB-UManresa). A partir de tercer curs, els alumnes es distribueixen entre la unitat docent de Vic i la unitat docent de Manresa, situada a l'Hospital de Sant Joan de Déu.

Segueixen els estudis de Medicina el grau en Enginyeria de l'Automoció a la UPC Campus Manresa, amb una nota de tall de 10,188. Totes dues carreres han augmentat lleugerament la qualificació necessària per accedir-hi, un 0,37 i 0,25, respectivament.

Amb un 8,367, el grau en Infermeria de la UManresa és la tercera carrera amb la nota més alta i que ha augmentat gairebé un punt respecte al 2021 (+0,75). El grau en Fisioteràpia, també al campus manresà de la UVIC-UCC, és la quarta carrera amb la nota de tall més alta, amb un 6,983, gairebé 0,8 punts més que l'any passat. El grau en Enginyeria de Sistemes TIC a la UPC Manresa es queda en cinquena posició, amb un 6,930, dues dècimes més que l'any 2021.

Quant als graus de la UPC en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica, Mecànica, Química i de Recursos Minerals, han superat el llindar del 5, aconseguint una nota de tall que se situa en el 6,064. Per darrere, trobem les carreres d'Educació Infantil, Administració i Direcció d'Empreses i Podologia, totes impartides a la UManresa i amb una nota de tall d'un 5.

Altres notícies

Veure-ls totes