• Inici
  • Notícies
  • La Cambra de Comerç i l'Ajuntament de Manresa organitzen unes jornades virtuals de networking professional

Notícies

21 d'octubre de 2020

La Cambra de Comerç i l'Ajuntament de Manresa organitzen unes jornades virtuals de networking professional

La Cambra de Comerç i l’Ajuntament de Manresa organitza per als dies 27, 28 i 29 d’octubre unes jornades virtuals de networking professional per posar en contacte empreses amb persones que busquen feina. Es tracta d’una proposta creada a mida per substituir la Fira de l’Ocupació del Bages, que el mes d’abril havia de celebrar la seva tercera edició.

Les noves jornades s’anomenen “Job match. Jornades de networking professional del Bages” i se celebraran íntegrament a internet en el domini www.jobmatchmanresa.cat

S’han programat diferents tallers, que aniran a càrrec del CIO Manresa, per aprendre a millorar el currículum, un altre per practicar una entrevista de feina, un altre sobre la xarxa Xaloc de recerca de feina, i un sobre com accedir a l’administració pública. També comptarà amb la presència d’11 empreses en trobades virtuals que necessiten cobrir diferents llocs de treball i que rebran els currículums de les persones que busquem feina a través. Aquestes empreses són Ampans, el CAE, Denso, Deporvillage, Domusvi, Grup Llobet, Maxion Wheels, Oliva Torras, Sant Andreu Salut, Vidmar i Vilardell Purtí. 


Altres notícies

Veure-ls totes