• Inici
  • Notícies
  • La Generalitat engega una campanya per a facilitar l'acreditació de competències professionals

Notícies

31 de gener de 2022

La Generalitat engega una campanya per a facilitar l'acreditació de competències professionals

La campanya del Govern de la Generalitat Si ets professional, fes-ho oficial té per objectiu permetre a les persones acreditar competències professionals adquirides per via de l’experiència laboral o de formació no reconeguda, i aconseguir així una certificació oficial de competències incloses en els títols de formació professional i en els certificats de professionalitat que s’ofereixen a Catalunya.

Aquest servei permetrà a les persones acreditar l’experiència laboral o formació no reconeguda i aconseguir una certificació oficial de les seves competències professionals.

El procediment d’acreditació

Fase 1. Assessorament. S’acompanya a la persona usuària per ajudar a identificar les competències professionals que ha adquirit mitjançant l’experiència laboral o la formació no reconeguda oficialment i recopilar la documentació necessària.

Fase 2. Demostració. Es comproven els coneixements adquirits a partir d’una entrevista, i si escau, mitjançant l’observació en el lloc de treball o una simulació pràctica.

Fase 3. Certificació. Es lliura la certificació oficial que reconeix les competències professionals i es proposa a la persona usuària un itinerari formatiu per tal de completar la seva formació.


Altres notícies

Veure-ls totes