• Inici
  • Notícies
  • La Taula de la Formació del Bages impulsa un cicle d’activitats per apropar centres d’FP i empreses de la comarca

Notícies

30 de juny de 2022

La Taula de la Formació del Bages impulsa un cicle d’activitats per apropar centres d’FP i empreses de la comarca

El passat dimarts va celebrar-se la primera reunió del grup de treball per preparar el cicle d’activitats. El grup de treball esta format per quinze persones representants de centres de formació professional, organitzacions empresarials i institucions vinculades a la Taula de la Formació del Bages.

Aquest cicle d’activitats sorgeix de les prioritats l’Assemblea de la Taula de la Formació va situar per a aquest any i que inclouen difondre i prestigiar l’FP al Bages així com afavorir la col•laboració entre centres de formació professional i empreses.

L’objectiu del cicle d’activitats FP Bages 2022 que es preveu celebrar durant el mes de novembre és crear un espai de trobada anual entre els centres de formació professional i les empreses del Bages. Alhora, es vol fer difusió de l’oferta formativa d’FP del Bages i dels perfils professionals de l’alumnat entre les empreses de la comarca agrupats per famílies professionals i sectors d’activitat que es consideren estratègics, com els vinculats a la indústria i les TIC.

En el marc del cicle d’activitats, el grup de treball va plantejar organitzar xerrades d’empreses als centres de formació i instituts explicant els seus projectes o perfils més demandats, taules rodones amb experiències d’èxit per part d’exalumnes i empreses o demostracions d’oficis dins els propis centres. El cicle d’activitats també comptarà amb una jornada inaugural que es vol celebrar a algun dels instituts participants i que comptarà amb la participació de persones rellevants vinculades a l’FP al Bages i a Catalunya.Altres notícies

Veure-ls totes