• Inici
  • Notícies
  • La UManresa torna a convocar el premi: La Ciència i els infants per promoure l'educació científica a les primeres etapes educatives

Notícies

24 de gener de 2022

La UManresa torna a convocar el premi: La Ciència i els infants per promoure l'educació científica a les primeres etapes educatives

La UManresa, amb la col·laboració d’ICL-Iberia, el Parc de la Sèquia i el Consell Comarcal del Bages, han convocat la quarta edició del Premi La ciència i els Infants. L’objectiu de la convocatòria és dinamitzar la millora de l’educació científica en la primera infància. El premi s’adreça a mestres responsables de grups escolars amb infants dels 2 fins als 6 anys de centres educatius de la Catalunya Central. Les mestres interessades a participar-hi s’han d’inscriure abans del dia 7 de febrer.


El premi s’atorgarà a les millors propostes tenint en compte la capacitat d’aquestes d’orientar l’acció dels infants cap a la mobilització d’un concepte científic, la possibilitat d’afavorir la iniciativa diversa i les diferents solucions, l’originalitat en l’enfocament de la proposta i la cura en la tria dels materials. 


Els premis tenen una dotació de 1.200 euros, aportats per ICL-Iberia, i que es repartiran en un primer premi de 600 euros, un segon de 400 i un tercer de 200. En tots els casos, aquest import es destinarà a material educatiu per a l’aprenentatge científic per al centre educatiu guanyador. 


L'edició d'aquest any serà en format virtual, per a més informació consulteu el següent enllaç: 

https://www.umanresa.cat/ca/comunicacio/noticies/umanresa-convocar-premi-ciencia-infants-2022

Tanmateix, per inscriure's els/les interessades han d'emplenar el següent formulari d'inscripció: 

https://inscriu.me/ca/premi-la-ciencia-i-els-infants-2022

Altres notícies

Veure-ls totes