• Inici
  • Notícies
  • La UPC Manresa programa la primera sessió de portes obertes per al 26 de febrer.

Notícies

23 de febrer de 2021

La UPC Manresa programa la primera sessió de portes obertes per al 26 de febrer.

L'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa - UPC Manresa, inicia aquesta setmana les sessions de portes obertes per conèixer tots els estudis que s'ofereixen a l'Escola per al proper curs 2021 - 2022. 

La primera de les sessions tindrà lloc el proper divendres 26 de febrer en format virtual a les 10h i a les 16h. La sessió del matí serà oberta a centres educatius i es poden inscriure enviant un correu [email protected] i per la sessió de la tarda cal inscriure's aquí

Durant la Jornada de Portes Obertes es podran visitar els laboratoris i instal·lacions de l'escola, i també hi haurà algunes demostracions de muntatges experimentals relacionats amb els estudis que s'ofereixen.

És una presentació general del centre i específica per a cadascun dels estudis, on hi ha la possibilitat de demanar dubtes als responsables de cada grau.

Enguany, es realitzaran diverses edicions, unes destinades a grups/classes d'alumnes d'institut que ens vulguin conèixer a través del seu centre i les altres adreçades a estudiants i/o famílies que ens vulguin conèixer de manera individual.

Les altres sessions programades són els dissabtes 24 d'abril i 15 de maig al matí, i el dimarts 15 de juny a la tarda. 


Més informació i inscripcions. 


Altres notícies

Veure-ls totes