• Inici
  • Notícies
  • Obertes les inscricpcions per les activitats d'estiu de la UPC Manresa

Notícies

27 de maig de 2021

Obertes les inscricpcions per les activitats d'estiu de la UPC Manresa

Un cop més la UPC Manresa organitza activitats d'estiu per fomentar les vocacions científiques i tecnològiques. Les activitats es duran a terme durant el mes de juny i juliol i van dirigides a estudiants i professores i professors de secundària. 

Taller de programació d'aplicacions, Arduino, impressió 3D i Lego Mindstorm

El taller d’estiu d’aquest any gira a l’entorn d’una maqueta ambientada en el centre de la terra. Dotze robots capaços de moure’s pel seu interior faran d’eix conductor per tal de treballar amb programació d’aplicacions per a telèfon mòbil mitjançant App Inventor, programació amb Arduino, impressió 3D i Lego Mindstorm.

Dirigit a estudiants de 1r a 4t d'ESO.


Projectes tecnològics multidisciplinars

La combinació de tecnologies com Arduino, ESP32, Raspberry, impressió 3D i electrònica obre les portes a un univers de possibilitats immens. Tenir quatre nocions bàsiques d’aquests camps permet la creació d’una gran varietat de projectes, tant personals com pedagògics.

Aquest curs és una introducció a la combinació dels mons de la programació, el disseny i la impressió 3D i l’electrònica. La idea és focalitzar el taller en la creació d’un projecte propi on poder aprofundir en els camps que més interessin a l’alumnat.

Els formadors del curs som el Pau i l’Aleix, dos enginyers de Manresa que treballem en una cooperativa d’enginyeria i emprem aquesta combinació de tecnologies per resoldre problemes tècnics de tota mena. 

MÉS INFORMACIÓ I INSCRICPIONS
Altres notícies

Veure-ls totes