Diploma Sommelier

Hoteleria i turisme
  • 2 cursos acadèmics 408 h (204 h cada curs)

Introducció

Títol propi amb reconeixement ACADÈMIC Universitari

El vi està de moda i el client cada vegada és més exigent. Amb aquesta formació obtindràs uns coneixements més tècnics i específics de tot el relacionat amb el món del vi i des d’una visió global d’aquest producte, en tots els aspectes: partint del

seu coneixement, passant per la gestió i acabant en el servei, fase més visible dels coneixements adquirits. Aconseguint la professionalització necessària per atendre els clients més exigents.

Titulats de grau mitjà o superior de Formació Professional d’Hoteleria

· Estudiants d’Hoteleria

· Professionals de sala que volen especialitzar-se

· Treballadors de restaurants

· Botigues de vins i productes gurmet

· Professionals que volen aprofundir en el món del vi i les begudes

· Persones amb coneixement del món del vi

Sobre el curs

  • Acció formativa
    Diploma Sommelier
  • Modalitat
    Presencial
  • Família professional
    Hoteleria i turisme

Temari

  • PROGRAMA 1r curs Durada: 204 h.
  • VITICULTURA
  • ENOLOGIA
  • EL TAST, INICIACIÓ
  • GEOGRAFIA VINÍCOLA NACIONAL
  • UF5: GESTIÓ I COMUNICACIÓ I
  • UF6: TÈCNIQUES BÀSIQUES DE SERVEI
  • UF7: PRODUCTE GASTRONOMIC I
  • 2n curs Durada: 204 h.
  • GESTIÓ I COMUNICACIÓ II
  • PRODUCTES GASTRONOMICS II
  • LEGISLACIÓ VITIVINÍCOLA
  • GEOGRAFIA VINÍCOLA INTERNACIONAL
  • TÈCNIQUES DE SERVEI
  • ANGLÈS APLICAT

Horari

  • 1r curs: dilluns i dimecres de 17:00 a 20:30 2n curs: dilluns i dimarts de 17:00 a 20:30 2n curs B: dilluns i dimecres de 17:30 a 20:30

Centre

Fundació Joviat, Fundació Privada
Folch i Torres, 5-13 08241 MANRESA
938726988
[email protected] Manresa

Veure web

Requisits

Coneixements d’aquest sector

· Acreditar el títol de tècnic/a de grau mitjà o superior d’hoteleria

· Professionals de restaurants i altres establiments

· Persones interessades en general