Títol propi amb reconeixement ACADÈMIC Universitari
El vi està de moda i el client cada vegada és més exigent. Amb aquesta formació obtindràs uns coneixements més tècnics i específics de tot el relacionat amb el món del vi i des d’una visió global d’aquest producte, en tots els aspectes: partint del
seu coneixement, passant per la gestió i acabant en el servei, fase més visible dels coneixements adquirits. Aconseguint la professionalització necessària per atendre els clients més exigents.
Titulats de grau mitjà o superior de Formació Professional d’Hoteleria
· Estudiants d’Hoteleria
· Professionals de sala que volen especialitzar-se
· Treballadors de restaurants
· Botigues de vins i productes gurmet
· Professionals que volen aprofundir en el món del vi i les begudes
· Persones amb coneixement del món del vi
Sobre el curs
Acció formativa
Diploma Sommelier
Modalitat
Presencial
Família professional
Hoteleria i turisme
Temari
PROGRAMA 1r curs Durada: 204 h.
VITICULTURA
ENOLOGIA
EL TAST, INICIACIÓ
GEOGRAFIA VINÍCOLA NACIONAL
UF5: GESTIÓ I COMUNICACIÓ I
UF6: TÈCNIQUES BÀSIQUES DE SERVEI
UF7: PRODUCTE GASTRONOMIC I
2n curs Durada: 204 h.
GESTIÓ I COMUNICACIÓ II
PRODUCTES GASTRONOMICS II
LEGISLACIÓ VITIVINÍCOLA
GEOGRAFIA VINÍCOLA INTERNACIONAL
TÈCNIQUES DE SERVEI
ANGLÈS APLICAT
Horari
1r curs: dilluns i dimecres de 17:00 a 20:30 2n curs: dilluns i dimarts de 17:00 a 20:30 2n curs B: dilluns i dimecres de 17:30 a 20:30