Preelaboració d'aliments, preparar i presentar elaboracions culinàries senzilles i assistir en la preparació d'elaboracions més complexes, executant i aplicant operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d'aliments.
Sobre el curs
Acció formativa
Operacions bàsiques de cuina
Modalitat
Presencial
Família professional
Hoteleria i turisme
Data Inici del curs:
30/12/2024
Data Final del curs:
16/04/2025
Temari
Aprovisionament de matèries primeres en cuina, preelaboració i conservació culinària
Aplicació de normes i condicions higienicosanitàries en restauració
Realització d’elaboracions bàsiques i elementals de cuina i assistir en l’elaboració culinaria
Elaboració de plats combinats i aperitiu
Complementària
Pràctiques professionals
Horari
de dilluns a divendres, de 15:30h a 20:30h
Sortides professionals/laborals
Ajudant de cuina
Auxiliar de cuina
Empleat de petit establiment de restauració
Encarregat d’economat i celler (hostaleria)
Itinerari formatiu posterior
Cuina - Certificat de professionalitat 2
Centre
Joviat FP Integrada
Carrer de Folch i Torres, 5, 13, 08241 Manresa, Barcelona 938726988 [email protected]
Manresa