Operacions bàsiques de cuina

Certificats de Professionalitat Hoteleria i turisme
  • 270h
  • Inici: 30 de desembre de 2024 -   Fi: 16 d'abril de 2025

Introducció

Certificat de professionalitat 1

Codi: HOTR0108

Preelaboració d'aliments, preparar i presentar elaboracions culinàries senzilles i assistir en la preparació d'elaboracions més complexes, executant i aplicant operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d'aliments.

Sobre el curs

  • Acció formativa
    Operacions bàsiques de cuina
  • Modalitat
    Presencial
  • Família professional
    Hoteleria i turisme
  • Data Inici del curs:
    30/12/2024
  • Data Final del curs:
    16/04/2025

Temari

  • Aprovisionament de matèries primeres en cuina, preelaboració i conservació culinària
  • Aplicació de normes i condicions higienicosanitàries en restauració
  • Realització d’elaboracions bàsiques i elementals de cuina i assistir en l’elaboració culinaria
  • Elaboració de plats combinats i aperitiu
  • Complementària
  • Pràctiques professionals

Horari

  • de dilluns a divendres, de 15:30h a 20:30h

Sortides professionals/laborals

Ajudant de cuina

Auxiliar de cuina

Empleat de petit establiment de restauració

Encarregat d’economat i celler (hostaleria)

Itinerari formatiu posterior

Cuina - Certificat de professionalitat 2

Centre

Joviat FP Integrada
Carrer de Folch i Torres, 5, 13, 08241 Manresa, Barcelona
938726988
[email protected] Manresa

Veure web

Requisits

Per aquest curs d’operacions bàsiques de restaurant i bar (nivell 1), no hi ha requisits d’accés

Continuïtat