Cuina

Certificats de Professionalitat Hoteleria i turisme
  • 820 hores, pràctiques en empreses incloses
  • Inici: 02 de febrer de 2023 -   Fi: 02 d'octubre de 2023

Introducció

Certificat de professionalitat de nivell 2

Codi : HOTR0408

Desenvolupar els processos de preelaboració, preparació, presentació i conservació de tota mena d'aliments i definir ofertes gastronòmiques, aplicant amb autonomia les tècniques corresponents, aconseguint la qualitat i objectius econòmics establerts i respectant les normes i pràctiques de seguretat i higiene en la manipulació alimentària.


Sobre el curs

  • Acció formativa
    Cuina
  • Modalitat
    Presencial
  • Família professional
    Hoteleria i turisme
  • Data Inici del curs:
    02/02/2023
  • Data Final del curs:
    02/10/2023

Temari

  • Seguretat e higiene i protecció ambiental en hoteleria (60h)
  • Definir ofertes gastronòmiques senzilles, realitzar l’aprovisionament i controlar consums (70h)
  • Preelaboració i conservació de vegetals i bolets (60h)
  • Preelaboració i conservació de peixos, crustacis i mol.luscs (60h)
  • Preelaboració i conservació de carns, aus i caça (70h)
  • Elaboracions bàsiques i plats elementals amb hortalisses, llegums secs… (70h)
  • Elaboracions bàsiques i plats elementals amb peixos, crustacis i mol.luscs (60h)
  • Elaboracions bàsiques i plats elementals amb carns, aus, cacera (70h)
  • Elaboracions bàsiques de rebosteria i postres elementals (40h)
  • Cuina creativa o d’autor (30h)
  • Cuina espanyola i internacional (80h)
  • Decoració i exposició de plats (60h)
  • Pràctiques professionals (80h)
  • Total de 820h

Horari

  • De dilluns a divendres, de 15:00h a 21:00h

Sortides professionals/laborals

Cuiner / Cuinera

Centre

Joviat FP Integrada
Carrer de Folch i Torres, 5, 13, 08241 Manresa, Barcelona
938726988
[email protected] Manresa

Veure web

Requisits

Nivell 2: Superar una prova de nivell a Joviat o tenir un dels següents estudis finalitzats: Graduat escolar, EGB, ESO o estudis equivalents.