Assistir en el servei i preparar i presentar begudes senzilles i menjars ràpids, executant i aplicant operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d'aliments i begudes...Executar operacions bàsiques d'aprovisionament, i preparar i presentar begudes senzilles i menjars..Assistir en el servei d'aliments i begudes.
De què podràs treballar
Ajudant/a de cambrer/a..Ajudant/a de bar..Ajudant/a de rebost..Auxiliar de col·lectivitats..Empleat/ada de petit establiment de restauració
Unitat de competència 1 Assistir en el servei d'aliments i begudes. Servei bàsic de restaurant-bar. (120 h.) Aplicació de normes i condicions higiènic-sanitàries en restauració. (30 h.) Servei bàsic d'aliments i begudes i tasques de postservei al restaurant. (60 h.) Ús de la dotació bàsica del restaurant i assistència en el preservei. (30 h.)
Unitat de competència 2 Executar operacions bàsiques d'aprovisionament, i preparar i presentar begudes senzilles i menjars ràpids. Aprovisionament, begudes i menjars ràpids. (120 h.) Aplicació de normes i condicions higiènic-sanitàries en restauració. (30 h.) Aprovisionament i emmagatzematge d'aliments i begudes al bar. (30 h.) Preparació i servei de begudes i menjars ràpids al bar. (60 h.)
Unitat de competència 3 Mòdul de pràctiques professionals no laborals Mòdul de pràctiques professionals no laborals (80 h.) Mòdul de pràctiques professionals no laborals (80 h.)
Sobre el curs
Acció formativa
HOTR0208 - OPERACIONS BÀSIQUES DE RESTAURANT I BAR
Modalitat
Presencial
Família professional
Hoteleria i turisme
Data Inici del curs:
13/02/2025
Data Final del curs:
21/03/2025
Sortides professionals/laborals
Llocs de feina que ocuparan les persones aprenents:
1. Ajudant de cuina
2. Ajudant de servei de restaurant
3. Ajudant de servei de bars
4. Auxiliars d’establiments de restauració a cuina i al servei de sala
5. Ajudant d’establiments de col·lectivitats a cuina i al servei de sala