• Inici
  • Notícies
  • L'Institut Quercus de Sant Joan assoleix el rècord d'alumnes en la branca d'activitats físiques a la FP

Notícies

27 d'octubre de 2023

L'Institut Quercus de Sant Joan assoleix el rècord d'alumnes en la branca d'activitats físiques a la FP

La incorporació aquest curs dels estudis d’Auxiliar d’Activitats Esportives, ha fet créixer aquesta àrea fins a 220 joves .

 L’institut Quercus de Sant Joan de Vilatorrada suma aquest curs un total de 220 alumnes de Formació Professional de la Família d’Activitats Físiques, i d'aquesta manera assoleix una fita històrica en l'FP d’aquesta família professional.

L'increment d'enguany respon a la incorporació dels estudis d’Auxiliar d’Activitats Esportives que capaciten per dur a terme tasques auxiliars en l’àmbit de l’organització i la dinamització d'activitats i en el funcionament d'instal·lacions esportives. 

Aquests nous estudis se sumen als cicles formatius de grau superior de Condicionament físic, i d’Ensenyament i Animació Socioesportiva, així com al de grau mitjà sobre Guia al Medi Natural i Temps de Lleure, consolidant l’institut com referent a la comarca en la formació de futurs tècnics i tècniques en aquest àmbit.

 L'institut Quercus, en col·laboració amb el Departament d’Educació i de la Direcció General d’FP de la Catalunya Central, té diferents convenis amb instal·lacions esportives que col·laboren amb el centre per poder garantir una metodologia innovadora i de qualitat i alhora ajudar a l’obtenció de les competències professionals d’aquests estudiants.

Les zones esportives municipals de Sant Joan de Vilatorrada i Manresa, Club hípic Sant Fruitós, Gimnàs Nat’s, Piscines municipals de Manresa, Gimnàs Cube, Gimnàs Ateneu Les Bases, entre altres, són els espais on alumnes i professors porten a terme les classes pràctiques.

Per altra banda l’FP de l’institut Quercus també col·labora en projectes amb altres centres d’ensenyament de primària i secundària de tota la comarca i també amb entitats i institucions esportives, amb la voluntat de promoure l’activitat física, el lleure i la salut a tota la població. 

Altres notícies

Veure-ls totes